Facade isolering

Løsningsmodeller:
Vi kan give løsningsmodeller til både nybyg og renovering, således at der opnås et facadedesign, som kan opfylde alle krav til sofistikeret og individuel design og arkitektur.
Benyt muligheden for energibesparende isolering på den udvendige side af huset.

De kulde- og fugtbroer som ofte ses i ”gamle” konstruktioner bliver derved separeret. Den udvendige isolering giver også mulighed for at gemme kabler, få nye udvendige lamper, stikkontakter og vandhaner, hvor det ønskes uden synlige kabler. Rent arkitektonisk kan der f.eks ændres ved sokkelhøjde og farvevalg.

Ved udvendig facadeisolering bevares pladsen indvendig og fordyrende omkostninger, som flytning af radiatorer, elektricitet og vinduesløsninger undgås. Og det bedste; fugt og kulde bag den gamle væg forsvinder og varmeregninger mindskes.

Vi har et meget dybt kendskab til facaderenovering, samt et godt og nært samarbejde med de bedste i branchen.

Vi har kendskab til alle kendte produkter indenfor facadeisolering.

Nyhed: facadeisolering-housecoat-strong.dk

Epokegørende nyt isoleringsprodukt – Housecoat strong blok, med hård front. Isolerer 20 % bedre med samme tykkelse end de gængse produkter til udvendig isolering og har en hård udvendig overflade modsat de gængse, som er bløde. Udviklet af Sundolitt, Teknologisk Institut og Møllers Byggerådgivning.

Samarbejdspartnere

  • Sundolitt
  • H + H
  • TEKNOLOGISK INSTITUT  –  MATERIALEUDVIKLINGS AFDELINGEN
  • TEKNOLOGISK INSTITUT  –  FUGT OG INDEKLIMA
  • BYENS STILLADSER
  • RJ – FLISER

Skriv til os

Top